click this to be awesome person

Thursday, 26 March 2009

Meeting Pengurusan PPPB Bil.2/2009

Al kisah semalam Iza terasa mcm jadi pegawai kejap sebabnya asyik meeting memanjang. Naik kebas montot duduk lelama dalam meeting tu. First meeting pagi smlm kul 9.00 pagi tu, biase lah kan klu meeting pengurusan harus le lame sebab mesti banyak giler perkara berbangkit kan?kan? Iza expect boleh habis paling lewat dalam kul 11.00 tgh mcm tu tau. Sebab kul 10.00 pg tu Hubby dah mule msg tanye free or tak coz nak teman Hubby g renew lesen yang dah lame expired tu. Then Iza kate Iza dalam meeting, after settle i will text him back. Agaknye lame sangat Hubby tggu sampai dekat2 kul 12.00 tu siap tanye "tak habis lagi ke meeting sayang oii?" Sian lak kat Hubby, Iza dah panas montot dah dok dalam meeting tu.

Ni memang dah rasa bosan tahap dewa dah, tu yang main snap2 pix ngan Aida ni hah. Tangan yang mendajjalkan pen tu adalah pegawai Iza, En. Ijal a.k.a Fido Dido. Hahahaha...

Yeszaa!!!! Bermula lah evolusi giler kamera di dalam meeting. Then mase Chairman tengah round table tanye masalah2 lain tu, segera Iza menjawab "TIADA"... Memang Iza nak cepat2 habis pun coz nak kuar ngan Hubby. Rindu giler kat Hubby Iza tu. So habis meeting semalam lebih kurang kul 12.30 tgh. Iza terus terjah tempat Iza, amek beg & chalo la. Tp kena usha line kat lobi dlu, ye lah takut2 KSU ade ke kan? Tak masak nak menjawab ngan die sebab kuar awal 1/2jam tu. Dah le akhir2 ni ramai staff KBS kantoi pasal kes2 mcm ni. Pd hal bukan nak g bersuke ria pun, ade urusan yang tak dapat dielakkan je. Huhuhu... Siyes ni tau. :p So Iza balik opish balik dalam kul 2.15 ptg mcm tu le, nak masuk pun kena usha line gak tau sebab mane tau kot2 terserempak lagi dgn KSU ke. Hu3. Then smlm after lunch tu memang betul2 bz sesangat buat keje2 pendaftaran then x sampai bbrp jam tu dah kena panggil masuk meeting dalam bilik bos dgn pegawai2 setiap Zon. Aduh!!! Iza klu bab2 meeting akhir2 time dah nak balik ni memang lemah. Ingat ke kejap le smlm, dekat2 nak kul 6.00 ptg gak le baru habis. Sian Hubby kena tggu sekali lagi kat bawah opish. So dalam kul 6.15 ptg tu Iza & Hubby terus ke Alamanda sebabnye mase dah suntuk & Hubby malas nak balik umah lagi. Iza tak kisah la, lagi pun kesian lak tengok Hubby, muke tak bermaya sgt2. Letih sgt kot die, sian die. Xpela, muda2 lah kena kerja keras cari duit kan? Bersusah2 skrg bersenang2 kemudian erk? Insya'Allah...

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails