Thursday, 5 March 2009

March Celebration : Three Of Us

Tadi mase dlm meeting pengerusi ade ucap selamat hari lahir buat staff yang lahir bulan Mac. Tp yang dua orang staff tu birthday dah lepas. Tang Iza ni yang x lepas lagi, so dah dua kali le majlis pra-birthday dah disambut. Hu3. Tak expect la dak2 ofis sume kumpul duit beli kek. Then mase lunch td Effa call suruh turun tingkat 4 untuk sesi potong kek. Hu3. Yang penting kek ni adalah dr SR Alamanda, ingat ke Chocolate Indulgence tp rupenye banana le. Hu3. Pagi & tengahari makan kek aje kejenye. Mual dah rase tekak ni.

Sambil mereka semua menyanyikan lagu "Allah Selamatkan Kamu" sambil tu le Iza rase sedikit malu sebab eh den nyo birthday ado laie 24 hari lagi. Hu3.


Iza & Puan Shikin my EO at ofis. Birthday die awal2 March baru2 ni. If tak silap semalam kot. Hu3.

Alamak! Pe kes leh ternampak lak toilet roll kat situ? Hampeh tul la. Sorang lagi birthday nya adalah Hajah Shidah, Pegawai zon selatan. Iza tersepit tengah2. Pe kes? Hu3. Anyway, thanks to all yang menyumbangkan duitnye untuk membeli kek ni ye. Susah2 aje. Huahuahua...

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. besh nya smbot besday byk2 kali ;P

    ReplyDelete
  2. :: tu lah pasal..
    :: sogan den dibueknyo.
    :: wakakaka!!!


    ^i|z|z|A|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails