Thursday, 19 March 2009

Key Chain From Brunei

Tadi mase Iza tengah ala2 busy update fail2 Cawangan kan, Pegawai Iza ni tibe2 dtg kat meja Iza. Ingat ke die nak bg tahu yang die kena bertugas ke Parlimen hari ni. So Iza dgn confidentnya tanpa rasa ragu2 pun terus je menjawab tanpa banyak pk "Okeh, Iza dah tahu dah En. Shahrizul nak ke mana, Parlimen kan??kan?? Pegi je, takpe...Ari ni Iza sorang je kat opis, tak kisah" Dengan tak semena2 Pegawai Iza tu ckp, "Eh awak ni, saya nak bg awak ni la (sambil tunjuk key chain)" Hahahaha!!! Time tu rase mcm tbe2 je muke Iza mcm kebas2 lagi berasap malu le. Hahaha!!! Padan muke aku... Pastu dgn segan dan silu nye Iza pun amek le & ckp "Mekasih..He..He.." Pegawai Iza pun terus je berlalu dengan masih berbaki gelak tawa die gelakkan Iza.. hampeh tul.. Uwa!!!!!!!!!!!!!!!! Rase nak cuti seminggu je... Huh!

So, ni le key chain nye. Actually pegawai Iza baru balik dari Brunei sebab ade keje luar kan. Ingat jugak kat dak Iza yang banyak songeh ni erk? Btw, thank you lak En. Ijoi ye. Bulan 8 ni dah jadi suami orang... Hu3... Moag2 bahagia hendaknya... :) **tapi orang yang ckp tu bile lak erk???** Tett!!!! Siaran telah pun tamat, harap maaf atas sebarang kesulitan.

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails