Thursday, 19 March 2009

Jom Ke Program "Satu Komuniti Satu Persatuan"

Meh semua warga kota kite ke Program Satu Komuniti Satu Persatuan yang akan berlangsung die Perkarangan One Utama Shopping Mall, Taman Tun Dr. Ismail, KL. So program ni akan berlangsung pada 22 Mac 2009 ini bermula dari jam seawal 8.00 pagi hingga ke 8.00 malam. Program ni adalah merupakan program PPPB(ROY), KBS a.k.a my opish le. So klu nak kan ape2 goodies bag kena dtg le awal pagi ye. Sebab mcm2 kite akan letakkan ke dalam goodies bag tu, antaranya topi, t-shirt dan mcm2 cenderahati. Lokasi yang lebih tepat adalah di sebelah "new-wing's" erk sebelah TV3 okeh? So kepada sesiapa yang tak berapa mahir jalan ke OU ni boleh le refer maps kat atas ni. Klu kecik sgt & korang tak nampak, g le search kat google or yahoo erk? Lupe lak, ade jugak persembahan dari artis2. Jom ramai2 memeriahkan program ini.

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails