click this to be awesome person

Wednesday, 25 March 2009

Happy Mood & Happy Birthday


(**muke ala2 happy tak hengat ni! taken by Hubby**tak kisah pun tudung tak elok :p)

Yehaaa!!! Good Morning semua... Hari ni hari yang ceria buat Iza coz aari ni Iza ade ngedate ngan Hubby tersayang. Hm... Memandangkan hari ni pun kakitangan kerajaan dpt gaji, so balik keje ni nak g jenjalan ngan Hubby (may be watch movie kot) then g makan2. Ingat nak ajak Hubby g cari kain untuk buat baju konvo Iza. Oh ye, Iza akan berkonvo 24 April ni. Rase mcm tak sabar lak. Ni kali kedua Iza konvo, first dlu time kat Politeknik Sultan Azlan Shah. For the 2nd time ni nnt kat Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah. Tp konvo kali ni mesti besh sesangat selain parents Iza dtg, my beloved fiance pun akan dtg jugak. (hubby, jgn lupe apply cuti tau!!!) Okeh, Iza nak buat keje dulu coz pagi ni Iza ade meeting pengurusan. Ade lagi lebih kurang 1 jam sebelum meeting. So nak prepare2 sket ape yang perlu.
Tak lupe jugak, Iza nak ucapkan selamat hari lahir yang ke 25 buat Kak Erin tersayang. Moga semuanya lebih baik dr sebelumnya. Hope Kak Erin cepat2 naik pelamin ngan Arai tersayang ye... :) Birthday gurl nye yang wearing baju & tudung putih tu, sebelah tu dak Arai (her loving partner)..Dah lame tak jumpe diorang ni lah, rindu lak!!! Takpe, nnt leh celebrate same2... Mudah2an...(sebelum tu, td Iza try call birthday gurl ni untuk wish tau, boleh lak die cuti ari ni...Oooo... Baru ingat yang mesti dak Arai nak celebrate same lah tu!! He3..ape2 pun harap mereka bahagia selalu) Okeh korang sume, jaga diri erk. Have a nice & lovely day. Salam....


^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails