click this to be awesome person

Thursday, 5 March 2009

Chocolate Indulgence By SR for breakfast :)

Mlm td sepatutnya Hubby & Iza pegi tengok movie, tp last minute tak jadi coz Hubby ade hal dgn kawan2 die. Then after maghrib tu Iza plan nak ke Mydin Bazaar, tp x sure ngan sape sebab barang2 harian Iza banyak yg dah habis. Nak taknak kena lah pegi sorang. Then call Hubby bg tahu yg Iza nak ke Mydin Bazaar, die okies je but make sure jgn balik lambat. Tp x sampai bbrp minit tu die call balik bagi tahu suruh Iza siap2 coz die pun nak g Mydin jugak nak beli toiletries die sama. Iza pun on aje la. After beli barang kat Mydin Presint Diplomatik tu, Hubby ajak Iza mamam kat Restoran Bonda (area2 situ jugak, deret depan Mydin). Pastu Hubby offer Iza SR tau, Iza ingat die nak bawak Iza g Alamanda ke ape, rupe2nye kat Presint diplomatik skrg ni dah ade SR. Iza pun tak sure bile bukaknya... Ape lagi, memang le Iza mengidam nak Chocolate Indulgence... Tp kena la makan nasi dulu klu tak nnt Hubby bising...

Mcm biasa, sign "peace" aje lah mampu Iza pose. SR ni berhadapan dgn Restoran Bonda tu, sebelah kedai aksesori kereta Savecost & sebelah Butik Awinaz's klu tak silap. Bagus gak la sebab sekurang2nye kat Presint Diplomatik ni dah mcm ade "life" la, dah terasa mcm kat downtown je smlm. Happening jugak le malam2 sebabnye banyak org lepak & on music kuat2 dr kedai Savecost tu. **pix kat atas ni mcm menipu la sebab nampak mcm berisi je sket, ke baju ni yang memainkan peranan ni??musykil sungguh ni...**


Alkisahnye smlm Iza tak makan pun kek ni sebabnya dah kekenyangan, so Iza berhajat untuk menjadikan ia sebagai sajian di waktu pg. He3. Sekali sekala breakfast Chocolate Indulgence, ape la salahnya... Btw, thanks so much la kat Hubby tersayang sebab tahu favourite Iza & also thanks sebab tlg bayarkan barang2 smlm erk? Moga2 Hubby dimurahkan rezeki & dipanjangkan umur selalu. Aminnn **bukan bodek tau :p**

Keadaan kek yang sungguh sempurna tanpa cacat celanya. Tp beberapa saat selepas itu terus cacat sebab dah kena makan. Hu3. Sungguh menggiurkan perasaan ni, teramat la cedaappnye.... :) Iza ni kan seorang yang tak minat pd kek2, chocolate & lain2 yang perempuan lain gila2kan. Tp klu bg Chocolate Indulgence, memang Iza tak tolak. Hu3. Jom mamam semua. :)
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. nak sket...
    last 2 days akak try white choc macadamia sr tu tp x menepati taste akak le..huhuhu

    ReplyDelete
  2. :: huhu
    :: tahu xpe..
    :: so far banyak gak yang Iza dah try..
    :: tp the best with my taste forever & after is Chocolate Indulgence le..
    :: tak boleh tahan la..
    :: :p


    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails