Saturday, 7 March 2009

Baru Free Tengok "UPIN IPIN"

Aduhai... Kesian betul kat Iza & Hubby coz dah bp minggu cute GENG ni ditayangkan, baru kelmarin berkesempatan untuk menonton nye. X kisah le, asal kan dpt tengok kat wayang kan? :p Actually memang lame dah rancang nak tengok sesama ngan Hubby, dek kerana masing2 bz & ade hal so tertunda2 le jadinya. Ade satu hari tu bile masing2 free, pegi le main redah nak beli tiket wayang. Ale2 boleh fullhouse? Bayangkan la dah bp minggu cte UPIN IPIN ni kuar masih lagi fullhouse? Tabik spring arrrr kat anak2 Malaysia yg buat cte ni. :)


Time Hubby pegi Q beli makanan tu, Iza pun saje2 le snap menyenap pix ni. Yang atas sekali tu GENG, show kul 9.30 dah lip lap lip lap dah coz selling fast. Hu3. Nasib baik Iza awal2 dah beli. Tak le kempunan lagi. Keseluruhan ceritenye sungguh menarik & menghiburkan. Rase nak tengok lagi sekali. Tp Hubby ckp tggu je DVD kuar. Kuakuakuakak! Saving tul. :p Kepada mereka yang belum nonton lagi, sile lah nonton yerk kerana best giler ar!!!! Support our local filem. Acecececece!! :p
** ayat yang jadi bualan antara Hubby & Iza dlm cte UPIN IPIN ni ialah "pikir mase depan" & "okep!!" dialong antara UPIN IPIN & RAJOO**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails