click this to be awesome person

Thursday, 19 March 2009

19hb sebelum 29hb

Iza syuke la tarikh hari ni 19 03 09. Tak tau nape, mcm cantek je... Hu3... Lagi pun Iza ni memang peminat nombor ganjil. Nak2 angka 3. Ehm, masuk hari ni Iza ade lagi 10 hari sebelum melangkah ke usia baru. Ape ye yang Iza harapkan untuk itu? Klu boleh nak segala2nya lebih baik dr yg sebelumnya, boleh tak? Hm... Kdg2 ape yang Iza dah plan elok2 dgn rapi tak terjadi seperti tu, malah lagi teruk je kadang2.
So sad... Niat nak cepat2 sambung BBA tp masih belum ade rezeki. Tp alhamdulillah 24.04.09 ni Iza konvo kat PSA. Iza jugak mengharapkan kerjaya yg lebih baik untuk mase terdekat ni, harap2 sgt ade rezeki. Teringin & memang minat le nak keje ngan SPRM. Tak tahu nape suke bidang2 siasat menyiasat ni, wlu pun keje tu Iza tahu risiko nye tinggi untuk Iza. Lagi Iza harap moga2 Iza ni selalu kuat semangat & selalu sabar dgn pelbagai dugaan ke, masalah ke dan ape2 je la.
Moga2 jugak jodoh dgn yang tersayang berpanjangan selamanya, mengimpikan keluarga yang bahagia dunia & akhirat. Klu boleh nak jadi anak yang terbaik untuk parents Iza tp tu lah, as a people kan mesti tak lari dr buat salah dan silap.
Tbe2 rase nak nangis lak, ntah la... Sebenarnye ade sesuatu perasaan yang sukar Iza nak ungkapkan. Biar la Iza simpan je sorang2. Sampai mane dan selama mane pun Iza tak pasti.
Tp ape yang mampu hati ni berkata2 hanyalah, "kehilangan rasa yang telah hilang". Selebihnya wallahu'alam. Harap sangat 29hb ni dapat celebrate dgn my beloved family & tersayang. Tp klu tak de rezeki Iza x mampu berkata ape.
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails