click this to be awesome person

Thursday, 19 February 2009

When I'm In The Car

Ni semalam punye cte & hari punye cte, Iza combined sekali sebab boleh letak in one caption... Semalam Iza balik lambat tau, punch out semalam kat opish kul 7.30pm... Dah le ade cte di sebalik ke'OT'an Iza semalam (ade ke word camtu?) belasah aje... Semalam pegawai Iza janji nak teman Iza OT sampai kul 7.30 lah kan.. Then sebelum tu memang Iza bz & malas nak layan pertanyaan die sebab tengah concertrate buat keje... Iza assume die juz nak kuar kejap je & will be right back in the ofis... Tp dlm ketidaksedaran Iza tu rupenye setelah sejam Iza OT sorang2... Patut le sonyap je opis Iza semalam... Iza try gak panggil2 name pegawai Iza tu tp x de jawapan, pastu dah geram sgt Iza g le jenguk tempat die tp tengok die dah tak ada... Siap ngan PC dah shut down & bag sekolah die pun dah xada...Coz pegawai Iza ni lelaki & die suke pakai bag g sekolah tu... After tu Iza pun ape lagi, terus rase mcm x senang duduk kat tempat sendiri... Bukan takut la tp kurang berani, almaklumla... Selalu gak dgr cte staff kat cni kena "usik"... Tp Iza so far alhamdulillah le x ade lagi, harap2 pun tak akan ade la... He3..

Then smlm mase otw balik umah sewa tu, time tgh drive lah kan... Adelah makhluk yang kunun2 tunjuk terror atas jalan raya ni... Ye la, nak tayang le kete diorang ni power sampai tahap mane kan??? Rilek je main drift2 kat area putra ni, nasib pakai Honda lah kan... Klu kena kejar ngan polis pun leh lari la... Tp nak gugur jantung Iza, bayangkan le diorang tengah laju potong kete Iza, then main drift2 sket depan kete Iza... Tp time drift tu x sompek la den amek gambar... nnt Iza ke mane, kete pun ke mana... Pastu main langgar je traffic light lak tu, klu berdontum ngan keto lain memang tak tahu den nak ckp an...

Ni kisah pagi tadi punye, tp x pagi sgt la... Actually mase Iza kat opish td, tgh siap2 kan fail lah kan (busy le katekan), masuk le msg kat hp iza ni... Rupenye my bro jeps ajak kuar jap teman die... Dah alang2 tu, Iza mintak die hantar Iza kat umah sebab Iza nak amek barang2 Iza coz after keje ni Iza kena rush balik Gombak terus kan... Abg Jeps ingat barang yang adik die nak amek ni sket, ale2 turun masuk kete satu lugage & bag laptop.. Mcm nak lari umah je... Ye lah, esok Iza cuti sebab my sister nye aqad nikah esok... Pix kat atas ni bukan ape, saje je amek sebab Iza fobia dgn makhluk yang mcm ni kat tepi jalan... Sebab banyak kali batu kecik2 tu terpelanting kena kat cermin kete la, body kete la... So bile automatik jadi mcm tu, bro jeps pun dan2 tu masuk gear reverse nak reverse... Dah le td gune kete V6 exec. IIM... Tak pela, lagi pun dah kat PICC ade program IIM, x salah die bawak adik die ni jalan2 kan... Iza pun ex-IIM gak... Hehehehe... To my bro, thanks a lot eh belanja adik minum teh kelat tadi... Hehehe.. (jgn suke sgt makan "ayam" k) Hahaha

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails