click this to be awesome person

Saturday, 14 February 2009

Tertekan!!! Fuh!!!

Alkisah, Iza sebenarnye tengah bertungkus lumus nak isi borang jawatan kosong secara online kat satu laman web ni. Tp yang membuat Iza tertekan yang amat sgt sampai ke hari ni, kenapalah bile Iza dah fill up semuanye then click "proceed" asyik kuar proses gagal je... Masuk ari ni dah dekat seminggu Iza buat benda yg same... Then nak kate server diorang tu sesak memang la, tp nape kawan2 Iza yg dok apply tu sekali click je dah berjaya... Yang Iza ni sampai ntah bp puluh kali asyik gagal je... Sape tak tension... Semalam Iza sanggup bangun 2-3 pagi untuk isi borang secara online ni, tp still in the same situation. Siot betul arr!!! Dah banyak kali gak call pentadbiran & ict diorang tp diorang asyik beri reason yg same... Dah le pihak yg tawarkan jawatan kosong ni bawah KBS gak... Bukan pe, Iza nak le cube nasib memandangkan baru habis Dip. kan... So nak apply kan la Dip. Iza tu ke jawatan kosong yg diorang bukak tu. Dahla jawatan2 tu relate dgn Dip. yang Iza amek. Mcm mane ni??? Klu sampai 28.02.09 ni x berjaya gak mcm mane??? Aduh!!!! Somebody help me.... :( Terlalu sedey....
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. ni musti website nsc tu kan!mmg hampeh la izzah.akak pun d h try byk kali.kt umah,opis, still xleh.nyampah lak.tp still nk try lg.meh kite try bersame2.caiyok2!!!

    ReplyDelete
  2. :: ha'ahla kak rose..
    :: tepat sekali..
    :: tension x sudah lagi ni..
    :: berharap sgt dapat W27 or N27 tu..
    :: tp mcm mane nak dpt klu Iza nak apply pun x boleh..
    :: member kat opis buat sekali je dah boleh..
    :: sedey sgt...
    :: :(

    ^i|z|z|A|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails