click this to be awesome person

Saturday, 14 February 2009

Start To Addict?

Actually parfum ni opishmate Iza yang recommend kan kat Iza... Dan setakat ni memang Iza dah "ketagih" ngan bau nye... Hu3... Tp x berkesempatan & berpeluang lagi nak beli... Pssstt!! Agak2 klu Iza mintak kat Hubby untuk birthday present Iza bulan depan dapat x??? Huahuahua... (klu le Hubby baca entry ni, jutaan terima kasih dan syg Iza ucapkan & kumpul2 la duit erk cyg...;p) Ehmm... Before this Iza pernah gak gune Givenchi, CK Eternity, Gucci Envy Me... and banyak lagi la... Tp yang this time mcm besh je... Hu3... Alasan untuk menambah koleksi yang dah sedia ada... Dulu slalu gak buat perfumes collection ni... Tp sejak2 banyak komitmen kan, ye la nak bayar itu ini so duit tu dah berkurangan... Bukan x ada duit, tp emangnya ia agak kurang gitu lor... Agak2 kat SOGO KL ade tak sale for this parfum??? Ehmm... Tak kisah le untuk pemegang kad SOGO ke, ape2 ke... Janji sale la... Ehmm... Xpe, Iza akan cube dapat kan jugak Addict 2 by CD ni... Wish me besh of luck okies... Daaadaaa..~~
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails