Thursday, 19 February 2009

Meeting Pengurusan PPPB Bil.1/2009

Alkisahnye, kelmarin my opish ade buat meeting la kan... Ku pikirkan sekejap je lah kan... Ale2 terlajak sampai kul 5 lebih... Mak ai!!! Den dah le WP1, nak chalow dulu awal2 memang le x mampu sebab semua pegawai ade... Hu3... Bukan Iza ni jenis berkira ke ape kan? Tp yelah, before ni memang selalu gak kena OT sebab keje makin banyak... So, sekali sekala nak chalow awal x de hal tp leh pulak makin panjang jadi nye meeting tersebut... Memang ni first time meeting pengurusan untuk tahun 2009 ni... Tp tu le, kebanyakan nye perkara2 yang berbangkit tu x ade kena mengena dgn Iza.. Ha3.. Kebanyakannye berkaitan dengan kewangan... Hmm.. (boring giler)

Lupe lak mase meeting tu kan hari Selasa, so semua warga KBS harus lah memakai baju korporat itu (tp Iza dah rajin pakai skrg)...Dah banyak kali gak kena sound dengan bos... Haha3...

Yeah.. Tu dia Cik Aida kte tgh rajin menconteng2... Bukan tulis or amek note.. Huahuahua... Gara2 meeting yang x berkenaan dgn kami... Then sebelum meeting dah bersurai tu, Iza ngan kengkawan yg sekepala yg lain chalow dulu le... Tp x lame pun after tu meeting ditangguhkan... Bukan ape... Klu meeting yang x berkaitan ni mcm malas je la nak amek port... Lain la klu betul2 point kat kite kan??kan?? (hatiku teramat setuju dgn statement yg ku buat sendiri ini)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails