click this to be awesome person

Thursday, 19 February 2009

Bila Fail Menyerang

Pix ni Iza amek mase lunch td, jgn korang x tau yang opish Iza time lunch dan kul 5.30 pm ke atas memang akan gelap seperti ini gara2 berjimat cermat. Tp itu bukan le isu yang hendak Iza kongsi kan ye kawan2... Nampak x troly yang ade fail2 tu?? Klu korang nak tahu benda lah ni lah yang membuatkan Iza bz memanjang kat opis... Ni nasib baik satu troli, tu pun x penuh.. Klu sebelum ni 2 troly & fail nye pun leh tahan membukit... Berbulan2 gak le nak siapkan semuanye dari A-Z... Lepas tu nak kena key in dalam system lagi... Memang harus Iza sakit pinggang sebab dok diam je ngan fail2 tu...

Troli le baru sampai semalam dari Cawangan Pendaftaran, tp nasib baik smlm Iza buat OT 3jam.. so dah susut sket la fail2 atas troli ni... Iza klu boleh nak habiskan fail2 tu hari ni tp mcm x sempat sebab Iza kan kena rush balik Gombak...Hari Jumaat lak dah cuti, so nampaknye minggu depan le baru siap..

So bile Iza ni dah kelabu mata, sengal2 badan & sakit2 pinggang ngadap fail2 ni kan..Iza pun cuci2 mate le tengok blog org, blog sendiri... Hu3... Serabut le klu tengok tempat snediri bersepah mcm ni... Tu yang sampai lunch pun buat keje gak... Hmm.. Dulu terpaksa, tp skrg Iza nak buat dgn rela hati le baru le rezeki Iza lebih dr berkat.. Chewaaahh!!! X sabarnye nak balik Gombak, tp sure balik sane pun kena buat keje... Keje Iza yang buat tagging untuk jelly pun tak siap lagi.. Baru bp ratus je... Hmm... Hope dapat2 le siap kan before ari Ahad ni..

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. tgk fail2 izza tu kan..tingat kat fail2 dlm locker ieda tu pon blom lg dikemaskini...tp xde la sebanyak fail izza tu...hikhikhik...biase la..nk kemaskini yg ckt tu la yg plg malas...hahaha...tunggu smpai ujung bulan baru la buat semua tu...hahahha....pemalaskan ieda nih???hikhikhik

    ReplyDelete
  2. :: hahaha
    :: bukan ida je yg mals..
    :: iza pun same le..
    :: huhu
    :: nak2 kalau fail tu due datenye lambat lagi..
    :: memang le slow ya amat nak habiskan..
    :: waduh!!


    ^i|z|z|a|h_n|h|K|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails