Sunday, 15 February 2009

Bear Collection From 2000 - 2007

Wahh!!!! Banyaknye.... :p Actually Iza mengemas lagi pg td, kenduri kan juz tinggal bp hari. Then Iza masuk bilik stor selongkar brg2 Iza, then jumpe satu beg plastik hitam... Cube la belek2 dlm nye... Tbe2 rase mcm terharu & teringat kisah2 lalu... Hua3... Actually bear2 ni bukan Iza beli pun. Ye la... Iza ni mase zaman dolu2 (study) mane le main benda2 alah ni sume... Kate rock!!! Huahuahua...
Ni semua adalah pemberian dr lelaki2 buaya darat!!!! Huahuahua... Kejam sgt kah hamba mengeluarkan statement seperti itu?? Hmm... Bkn ape, kebanyakan yang Iza dpt dr kawan2 lelaki mase study kat Politeknik dulu... Ada yang bg for birthday present... Ada yang bg sebab cube try mengayat, cehh!!! i x terayat pun...Tp dah die bg kan, amek aje la... :p Ada gak yg bg atas konon2 gud luck for exam, then terselit la bear2...ala2 romantik le kunun.. Hehehe... Tak lepas gak present dr abg angkat Iza (Abg Azlan) : yg Dinosour tu & Bubbles Power Puff Girl tu... Iza kenal Abg angkat Iza ni after Iza habis SPM then keje part time kat Marks & Spencer @ KLCC... Sampai skrg kami masih lagi berhubung... Die jugak merupakan seorang abg yang baik (memandangkan adik beradik & family die sume jauh kat kg)...
Yang lain2 sume tu mcm Pooh, Tiger, Stich tu ex Iza mase zaman sekolah dulu... Selebihnye Iza pun dah tak hengat sape bagi... He3... Kejam x??? Ye la, bagi bear mane leh ingat. Cube bg hp ke, emas ke, kete ke... Hehehe... Demand siott!!! Itu aje la antara kenangan2 Iza dolu2... Pasni x tau nak buat ape dgn benda2 ni sume... Maybe yg selected bear je Iza simpan kot sebab sayang & menghargai... Yang selainnye may be bagi anak2 buah aje la... :)
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. lepas nih leh la wariskan kat anak2 hehehehe

    ReplyDelete
  2. :: hahaha
    :: tahu xpe kan kak rose?
    :: save budget erk??
    :: bear turun temurun..
    :: huahuahua

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails