Tuesday, 27 January 2009

Wish For Twin Baby Someday!

Mesti korang sume pelik, pesal lah dak Iza ni jauh lari menyimpang cerite erk? Yelah, mule cte pasal kemas umah, kenangan, kenduri kahwin la...ape la...Now asyik share story pasal baby je...Twin lak tu... Huhu... Tu namenye Iza x sabar nak kahwin le... Ngeh3!!! Actually x sabar nak ade baby sendiri... Klu baby kembar mcm kat bawah ni lagi besh... Kembar sepasang lagi tau...

Pix kat atas ni sebenarnye pix Iza dgn anak buah Hubby Iza... Dua2 ni kembar tau, yang depan ni gurl & yang belakang tu boy... Sorang name Kasih & sorang lagi Bayu... Tp Iza tak ingat le full name nye ape... :) Beshnye.... :) Family Iza pun ade baka kembar jugak, so hopefully nnt baka tu turun kat Iza le... Teringin bangat nak baby kembar... :) Moga2 hajat diperkenankan... :)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails