Thursday, 29 January 2009

Walimatul Urus Undangan Perkahwinan

Ehem... Kawan2, cepat teka ni kad kahwin sape yang Iza canang2 ni? :p cepat teka, klu teka betul nnt Iza jemput korang dtg time kenduri n dok satu meja ngan pengantin sekali okies? :p Ehm... Of course le kad ni BUKAN kad jemputan kenduri Iza... Ni akak Iza yang punye lor.... Iza nye mane?? Ha'ah erk?? Mane erk Iza nye?? X siap lagi kot... Huahuahua.. Jom follow Iza untuk proses tulis menulis name tetamu untuk hari berkenaan... Tp ni hanye lah untuk kawan2 & kenalan2 Iza yang TERDEKAT sahaja... :) Almaklumla bukan kenduri sendiri...
Ni sampul luar kad tersebut, kad nye berwarna hijau2 lumut + pucuk pisang sket la... Ntah, Iza pun tak sure color hijau ape sebenarnye... Rabun color agaknye dak Iza nie erk?
Majlis ni akan berlangsung bukan di rumah kediaman family Iza tp sebaliknye kat Kompleks Muhibbah Taman Industri Bolton, siapa yang pernah sampai area2 Batu Caves / Gombak tu sure tahu tempat ni kat mane kan?? kan?? kan?? So far persediaan boleh la, baju pun Iza dah tempah... Tinggal amek je sebelum 20/02 ni... Pastu klu dah amek mesti lah kena bayar kan? Nak bayar dgn ape erk korang? Tengah nyawa2 ikan ni... Jap2 nak menyelit jap, diam tak diam rupenye Sayang Iza tu bukan main meriah lagi beli akuarium ngan ikan2 comel kat dalam tu... Jelesh gak... Huhu... Ehmm... Takpela, klu ade rezeki sure tak kemana nye baju yang Iza tempah tu kan? Mesti akhirnye akan berada jua di badan ku ini... Wah!!! Nak glamour lebih ni, kalah pengantin... Huahua... Okies la, Iza nak meneruskan sesi tulis menulis pada kad2 jemputan ini... Daaaaaa...
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails