Monday, 26 January 2009

Sekian Lama X Berupdate

Assalamualaikum semua, btw ari ni CNY... So Iza skrg kat umah parents at Gombak... Bile ade mase2 free mcm skrg ni, online la PC kat umah then masuk blog sendiri... Alangkah sedihnye blog ku ini setelah sekian lama tak berupdate... Huhu... Klu lah rumah ditinggalkan lame cenggini, sure dah ade sarang lelabah kan?? Huahuahua... Actually starting from 2009 ari tu memang Iza sibuk yang teramat sgt... Mane taknya 2 minggu dah kena attend kursus induksi & btn... Then balik2 je kat ofis, fail2 tengah menunggu untuk disettlekan... Memang tensi & tertekan bangat dong!!! X sampai separuh dari fail2 tu Iza settle kan, sampai lagi 2 troley...

Hah? Sapa mau jawab?? Mase tu mule lah rase nak haru biru sekejap... Pastu officer lak ramai yang g kursus n cuti2 Malaysia... Mau tak terkontang kanting Iza sorang yang handle sume tu... Nasib...Nasib... Erm, actually Iza nak update pasal Iza g kursus ari tu kat Cherating & Kemaman... Tp nnt dulu la... Mood masih belum mari la... Btw, mase & cuti yang ade ni Iza nak gunekan betul2 untuk rest sepenuhnye... Memandangkan pulak wedding akak Iza just around the corner, so kena lah ringan2 kan tulang untuk mengemas kan... Rumah parents Iza skrg ni dah mcm tongkang pecah siot!!! Pening den nengok! Okies lah, nnt kan Iza nye new coming stories okies... :)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails