click this to be awesome person

Tuesday, 27 January 2009

Congratulations...Friend's

Tak kisah le wlu pun baby ni dah dekat sebulan dilahirkan... Tapi Iza masih tetap nak wish congrat's pada kawan Iza yang sorang ni... Iza tahu die & wife die mesti sedang menjalani kehidupan yang teramat indah dan bahagia... Iza pun happy wlu pun jodoh Iza & die tak panjang satu ketika dulu... :) Actually name baby ni Muhammad Thaqif Khairullah Bin Harma Hazizi... And Hazizi tu dulu merupakan senior pengakap Iza mase zaman sekolah, dan nak dijadikan cte kteorg jugak "berpacaran" dari tahun 2000 - 2006 kot...(ala, cinta monyet kot) huhu... Hmm... What ever it is, hope he happy forever n after with his own family :)
^izzah_nhkm^

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails