click this to be awesome person

Tuesday, 27 January 2009

Char Kuey Teow

Alkisah malam tadi mak Iza mintak tlg Iza pegi umah sedara kat Selayang & Keramat untuk hantar barang la... Then balik dr Keramat tu Iza singgah le kat area Taman Bunga Raya ni (tempat yg famous dgn Char Kuey Teow tu) sebab Iza dah lame x singgah cni... So dalam otak pk mesti tak bp ramai org sebab cuti org mesti ramai balik kg nye la... Ale2 pegi.. Parking pun susah... Berpusing2 gak le Iza cari parking, nasib baik le SLK Iza tu cute kan so Iza selit je kat celah2 lubang yang ade... Huhu... Then turun le dr kete n berjalan menuju ke gerai ni... Ya Allah, dr kul 8.45pm Iza beratur sampai le ke jam 9.40pm baru dapat, dekat nak sejam lah Iza beratur... First time le Iza beratur panjang mcm malam td tu... Before ni selalu lepak ngan member pun x le panjang sampai cenggitu... Hmmm... Bagus le bisnes org melayu kite maju mcm ni... :) So kepada sesiapa yang minat untuk mencuba char kuey teow, leh le singgah ke Taman Bunga Raya, area2 Universiti Tun Abdul Rahman tu (UTAR) atau pun jalan nak ke JJ Wangsa Maju, simpang sebelah kanan klu dr arah Gombak or Keramat... :)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails