Tuesday, 9 December 2008

:: Tom Tom Bak Versi Faris ::

Assalamualaikum... Aduhai... Lame sungguh Iza x update blog ini, terlalu dilanda busy & membusykan diri... Ehm.. Masih tidak terlewat kan untuk Iza ucapkan "Selamat Hari Raya Aidiladha" buat semua umat islam... Moga pengorbanan yg kite lakukan mendapatkan keberkatan... Hmm... Klu nak kate erti pengorbanan ni, Iza masih lagi terharu & kagum dgn pengorbanan yang parents Iza lakukan buat anak2nya... Terlalu besar... Moga Allah sahaja yg dapat membalas, Iza sekadar dpt mengenang & memberi ape yg termampu sahaja buat mereka selagi hayat mereka masih ade... Mudah2an mereka berdua dipanjangkan umur & disehat2kan selalu... :)

video

Okies.. Back to topic pasal video kat atas ni... Kisah pasal dak Faris yang skrg ni bertambah2 cerdik & makin hyper-active : noty sesangat... Skrg die dah pandai ikut trademark "Tom Tom Bak" kat astro tu, tp versi die lain mcm cket... Jom kite saksikan... Sebelum tu Iza memang sengaja nyakat die, sangkut bantal busyuk kesayangan die tu tinggi2... Pandai pulak die tolak kerusi & cube mendapatkannya... Tp x berjaya... Huhu... Video ni dirakam pd petang raya smlm :)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails