Tuesday, 9 December 2008

:: Moh Ke Temerloh! ::

If korang2 perasan la kan, last week Iza mcm away2 je kan?? He3.. Actually Iza on leave selama 1 minggu... Wahh!! Teramat2 menenangkan otak ku ini... Selain dr relaks2 saje di rumah sambil study, Iza follow parents Iza balik kampung... Moh kite ke Temerloh!! Bandar ikan patin... Sedap wooo!! :)
~ beberapa kilometer sahaja lagi mahu sampai di kampung halaman ku... :) ehmm, sebenarnye ayah Iza ade hajat balik kampung ni... Sebab die nak amek kete die kat kedai area Temerloh... 2nd hand car... Die dah minat & terberkenan pulak kat Toyota Unser tu... Toyota Unser yg dulu dah tolak so kali ni amek lagi sekali tp lain warna & versi kot... huhu.. as long as him happy always with my mum pun dah alhamdulillah ~
~ inilah keretanye itu.... Masih plat Wilayah... Ape yg buat ayah Iza berkenan coz no 5354 tu... Kebetulan tahun lahir die 55 so angka 5 di tengah2 tu menjadi kegilaan beliau... Huhu.. Pegi dari KL naik SLK Iza, sekali dak Faris.. Balik 2 kete lor... ~
~ gambar ini diambil semasa Iza & family otw balik ke KL... Huhu3... Kampung Iza betul2 menghadap Sungai Pahang... Wahh!!! Beshhh!! Dah lame x memancing bersama2 pakcik2 dan cousin2 ku seperti zaman kecil2... Rindu jugak!!! Nak ngail ikan patin, tp takut ade buaya pulak.. hehe.. sebelum balik tu sempat beli ikan patin, then masakkan untuk Hubby... Nasib baik Hubby syuke... :) ~
~ hah! sape pandai teka benda ape ni? hehe... ni name nye hi-charge, ayah Iza business benda alah ni skrg... Katenye boleh jimatkan minyak dgn cara membantu meneutralkan semula sistem enjin kereta kite supaya menjadi lebih ringan bile dipandu... Ayah Iza bg try seminggu sebenanrnye untuk membuktikan keberkesannya.. Tp Iza baru try sehari pun dah okies... Selalu SLK Iza isi minyak penuh then pegi balik temerloh, minyak makan setengah... Tp that day, minyak atas setengah... That mean jimat untuk beberapa kilometer la.. huhu ~

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails