click this to be awesome person

Friday, 19 December 2008

:: "LOS n FAUN" ::

Memandangkan Iza kesuntukan masa untuk meng"update" blog Iza ni, so better Iza straight to the point je la ye... Actually last 2 days Iza & My Dear g watch movie at Sunway Pyramid... Wah!!! Dah lame siot tak hang out kat area2 situ... Kali terakhir rajin g merambu sane pun time2 aktif zaman scoot2 dulu, ye arr budak2 sekolah baru nak naik kan... Tapi so far banyak yang dah berubah... Huhu... "aku je yang tak berubah lagi kot??"
~sesampainya ruang masuk Sunway...Hubby park WSB kat luar aje... Sabar aje la... Eh! Iza syuke la mende alah kat belakang ni!!! nampak ceria & very colourful!~
~okies...memandangkan we all together running out of time, so cepat2 le pegi isi perut yang dah mule berlagu kurang enak tu...tapi x sempat pun nak cari tempat makan yang lain sebab yang paling dekat dgn cinema mase tu hanya A&W...so, belasah aje la...dah lame gak tak mamam onion rings kat cni...~
~so, kami masuk show kul 9.10pm...masuk2 je panggung dah start dah..wah!!menci tau!! awal gak start...mule2 masuk orang dalam panggung dah bantai gelak sebab first2 dah kelakar...biase lah kan klu cte Afdlin Shauki ni memang bantai gelak aje...so far cte ni berjaya la membuat & menggelikan hati Iza ni... Iza bantai gelak tak hengat ni, langsung tak cover pun dgn Hubby, siap kena sound ngan Dear ade la... Hahaha..Nak buat cm ner..dah kelakar, gelak je ar...so, Iza suggest le kepada kengkawan yang boleh layan cte Afdlin g tengok ye... :) sure tak kering gusi nye la...~
~ kuar wayang dalam kul 11 lebey camtu, then jalan2 jap buang mase kat sekitar Sunway ni...Pastu jumpe ngan itik yang dah keras ni...Iza tegur jugak itik ni, tp die tak respon pun..hahaha!!! Iza peluk die nak bergambar pun die tak respon...layan kan aje! ;p ~
~ yang ni tak tau nape Iza tetibe terkejal kat situ... huhu... kepala dah "weng" sebab tak cukup rest kot... pastu masuk otw kuar Sunway tu, Hubby Iza rilek je lalu kat area2 pub & bar...siap leh buat laluan jalan kaki area2 orang clubbing lagi...wahh!!seram nye...Iza tak syuke...takut sesangat...patut le Iza nengok & wonder apsal la minah2 yang kuar dr satu laluan tu sumenye baju x cukup meter...wah!siyes gerun...**Hubby siap kenakan Iza lagi** menci!!! huhu...~
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. izzah, ni link blog alynne keh
    dh tukar yg br

    http://gediksgurl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. :: phoho!!
    :: alyn dah tukar link ye??
    :: okies..
    :: iza dah pun add link baru alyn.
    :: :)

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails