click this to be awesome person

Friday, 19 December 2008

:: Burger King @ ASC ::

Finally, Burger King at Alamanda Shopping Center buka jua akhirnye...Ngeh!!Ngeh!! Iza sbnrnye dah lame ketagih makan BBQ Cheese Burger tau... X tau nape... Kena dgn selera kot...Hmm...Semalam tak rancang pun nak g Alamanda coz Iza ngadu kat Hubby pasal tangan Iza allergy so Hubby suggest untuk pegi cari ubat untuk allergy tu... Tu yang kami terus ke Alamanda... Sampai je sane terus g pharmacy, so far effect ubat tu memang cepat... Allergy tu pun dah mule berkurangan, mane taknye... Ubat mahal la kata kan.. Hangin je Iza... Cian Hubby kena bayar.. Huhu :p
~then after g pharmacy tu, kte org g Seng Heng jap... Deret tu ade le nampak ramai orang, ingat ke ade ape... Pandang sekali lagi tengok2 je nampak singage Burger King besar gabak! Wah!!! terus ni ckp kat Hubby, Hubby pun masuk ar.. Tengok le betapa ramai nye orang... Ni pun dah kurang... Biasalah kan first opening... Berpusu2 le orang masuk lagi pun dapat free gift for 100 customers only... and u know what? Iza & Hubby x terlepas mendapatkannye.. Hehe ~
~ so ini lah free gift nye, mug Burger King... mase Iza g claim nak dapat kan mug ni kena le isi form disertakan dgn resit pembelian... Nasib baik le Iza suruh Hubby buat dua resit, so leh le claim 2 mug.. Hehehe... Iza orang yang ke 98 yang buat claim tu, if Iza ni customers yang ke 100 sure dah dapat masuk bulletin Burger King dah coz diorang yo yo o ni snap pix customers yang ke 100 tu...huhu..layan je..~
Balik umah tu Iza kejong jap sebab kekenyangan...Alhamdulillah... :) Then start packing2 baju sebab nak pegi Ipoh...yueyyy!! :)
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails