Friday, 12 December 2008

:: 9+8+4+5=26? ::

Assalamualaikum dan salam perpaduan semua! Hari ni Iza sampai ofis tersangat la awal dari hari2 biasa... He3... Btw, ari ni Iza g ofis drive sendiri... Dah lame tak drive, terasa kekok & janggal pun ade... Almaklumla My Dear tu dah ade WSB9845, so SLK tu dah mcm jatuh ranking yang ketiga la selepas Iza...Means, ranking pertama bukan Iza tp WSB tu... Hehehe... Ape pun Iza bersyukur sgt sebab rezeki yang dilimpahkan pada Dear... Maybe "jodoh" Dear bersama WSB tu pada tahun 2008 ni yang mencapaikan umurnya yang ke 26...For My Dear, thanks coz bawak jalan2 by WSB malam tadi ye... Satu pengalaman yang TERamat manis dan indah sangat2... Pengalaman baru... Hahaha... Moga semuanya sentiasa di bawah rahmat-Nya... Amin...
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails