Monday, 24 November 2008

:: Time To Exercise ::

Pada petang Jumaat tu jugak Iza ajak Effa main badminton tau. Mule2 tengok cuaca mcm mendung nak ujan. Pastu tunggu2 tak pulak ujan. Pe lagi, ajak jugak Effa pegi main badminton sebab ari tu terpaksa main badminton dlm umah sebab dah x sabar dah. Hehehe. Actually kteorg main pakai je badminton yg boss kteorg dpt coz jadi juri masa sukan massa ari tu. Pe lagi, menggunakan kesempatan yg ade la. Lagi pun dah lame x bersukan kan...
~ Ni kat playground area rumah sewa kteorg. Saje duduk jap amik mood ~
~ Yoyo oo je kan? Ade g main badminton pakai selipar ni je? ape la dak Iza ni kan? Ala, actually saje2 je praktis dulu. Nnt main betul2 kat court badminton dgn Hubby baru le Iza pakai sport shoe ~
~ Wahh!!! Dah mcm model untuk iklan air isotonik dah! Hahaha! Time ni penat giler sebab main dgn bersungguh2. Habis basah satu badan. Pastu mule sakit2 satu badan. Hehe! Nampak sgt lame tak bersukan. Name je keje kat Kementerian Belia & Sukan. So, ptg ni Iza rancang ngan Effa nak main lagi. Baru le berstamina kan? Slim giler kan dak Iza ni? Hahahaha!!! ~
~ Dak Effa pun dah kepenatan tp tetap memberi kan pose yg menggoda! Ahakss!! Dah le tengah berpeluh2 badan berlengas, boleh pulak posing2 erk? Ape ade hal kan Fa? Pastu start kteorg main badminton kat situ, dtg la budak kecik 2 org pun main badminton. Adoi!!! Nampaknye ktorg ni pemula acara dan tradisi ke? Huhu. Lantak la kan... Yang penting, kite enjoy!!!!!!!!!!!!!! :) ~
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails