Wednesday, 5 November 2008

:: Hari Bersama Belia ::

Sepatutnye entry ni dua ari lepas harus iza update, tp atas sebab musabab malas yang melampau Iza menangguhkannya... Ala bukan pasal ape pun... Pasal Iza kena jaga pameran PPPB sempena Hari Bersama Belia, Kementerian Belia dan Sukan... Buat kat lobi KBS plak tu... Memang buhsan jerk...
~x rancanng pun nak snap2 pixture, tetibe je muncul dak Effa & Ina ni... Terus berposing bagai~
~hahaha! pix ni memang x ley blah... Effa la nye keje, nak snap pix tp org x get ready lagi die main snap jerk..ala2 candid le kunun~
~hah! actually ni bukan skandal Iza kat opish erk...takut le ade yang tersalah mentafsirnye...ni pegawai Iza...tp luckly la semua pegawai2 belia dan sukan sporting & boleh ngam ngan kteorg : saje buat gempak sket posing mcm bercintan...geli jerk.. :p~
~yang ni memang x leh blah tahap dewa nye.. Effa suruh kiteorg posing sekali lagi, so kteorg posing le bagai nak rak ni. Boleh x die main zoom dekat2 kat muke kteorg dua ni... Ya Allah! Dah mcm ape dah... Pastu die tunjuk kat big boss kteorg siap ckp : En. Don, ni hah gambar pengantin baru!! Adoyaiii..~
~yang depan sekali tu le our big boss a.k.a Pendaftar Pertubuhan Belia : En. Sa'don Suraji very nice person & boss yang baik..hehe..bodek2~
~pameran sebenarnye habis kul 2ptg tp disebabkan kemalasan yang melanda jiwa2 kami, decide tutup kedai awal le... tengah kemas pun ade paparazzi nak amek pix..perasan!~
~that day kteorg : Iza, effa, aida decide untuk buat OT sejam dua, saje je buhsan2...huhu...pd hal memang keje dah tertunggak2...So habis je OT malam tu kteorg pun berjalan le ke arah Wisma Tani untuk tunggu bas : cian xde kenderaan sendiri...haha..saving lebey pastu xde keje, dak Effa nak bergambor pulak... Iza pun menggunakan skill photographer yang ade... haha... cantik jugak Menara KBS ni memalam :p~
~mcm ape je, bile dah buhsan tunggu bas dekat setengah jam x sampai2... kteorg mule buat perangai gile 3 org... buat cte lawak pastu gelak berdekah2 mcm org xde persaan malu...agaknya org yang lalu lalang naik kete tu sume ngumpat kiteorg ni anak dara x de sivik & moral...lantak la..janji kiteorg happy & x kcu org kan?~
balik tu je terus rushing siap2 sebab nak g mama burger king, housemate baik hati nak belanje...
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails