Thursday, 6 November 2008

:: Sahabat Kepada Kawan ::

~hahaha! buleh pulak Iza nak feeling mcm ni eh??? dah mcm kisah percintaan plak ni...sebenarnye x de ape pun... cume hati kecil Iza ni terlalu kecewa je dgn besh buddy Iza ni... ntahla... terlalu sukar untuk Iza terangkan... tp hanya Iza & bro Iza je yang tahu kenapa & mengapa sebabnya... xpela... kdg2 manusia x sedar die melakukan kesilapan, Iza pulak malas nak panjang-panjang kan kisah ni lagi... lagi pun Iza nak fokus bagi komitmen sepenuhnya pada tunang Iza & nak rancang masa depan kami bersama... x sabar rase nye untuk berkongsi hidup dgn die... akan Iza jadikan pengajaran segala kesilapan yang telah masing-masing lakukan... lastly Iza doakan untuk yang pernah Iza anggap besh buddy...
"aku harap kau dapat apa kau impikan selama ni, maafkan aku kerana kurang sempurna menjadi kawan kau dan buat kau jadi serba salah sepanjang berkawan dengan aku"
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails