Monday, 24 November 2008

:: Sabarnye "Dear" ::

Yuhuuu... Ni Iza nak cte pasal last Saturday yang ala2 bz la kunun... Hehe... Memandangkan Iza pun dah nak final exam kan, so kelas pun dah tak banyak sgt. So ari Sabtu tu free le jugak. Pagi sabtu tu sah2 Iza top up tido.. Harusla claim tido lebey2 sebab sebelum ni kan everyday tak kira weekday ke weekend ke kena bangun pegi keje & kelas... Huhu... So selepas membusykan diri buat keje rumah sume Iza ajaklah Hubby Iza (rase2 mcm jarang dah skrg ni Iza sebut pasal Hubby kan? :p) g temankan Iza jalan2. Mule2 Iza ajak die g main badminton pastu die ckp die penat coz malam tu die dah pun main badminton ngan kengkawan die, siap pegi gym lagi.
~ so, die ajak Iza g mamam kat dalam Putrajaya jugak... Then petang tu die kena keje tp Iza ajak jugak die jalan2 amek angin, x kira lah kat mane2... Sebabnya dah lame kteorg tak keluar berdua seromantik ini... Hehe... :) So pegi le lepak2 kat tepi jambatan la, snap2 pix sebanyak mungkin ~
~ Dear Iza ni pun layankan je la karenah Iza yg makin mengade-ngade ni. Haruslah Iza mengade ngan die, if x nak mengade ngan sape lagi kan? :p Pastu Iza siap request lagi kat Dear nak amek pix ala2 terbang & lompat2 mcm ape tu... Pastu die ikutkan je la... Tp Iza x berani upload kat blog ni sebab.... Hehehe... Ade la... ~
~ Tengok le, lepas pegi jambatan kat PICC tu pegi jambatan kat belakang ni pulak. Pastu berhenti tepi jalan amek gambo ala2 model... Kahkahkah.... Kesian pulak Dear Iza ni... Tp, nasib baik Dear sabar je... Dear pun tahu Iza bosan dengan rutin harian... ~
~ Pix yg ni Iza x decide pun Hubby Iza snap, sebab time ni Iza dah penat dah posing bagai... So duduk arr jap amek nafas.... Bukan penat ape pun, penat melompat2 bagai.. ~
~ lalalalalala.... hehehe... dah rase mcm buat video klip pulak... Huhuhu... Hubby pulak asyik suruh Iza pose je... Iza pun belasah je la pose yg x pernah dibuat org... Janji Iza happy :) ~
~ time ni kete x banyak sgt lalu sebab dah nak maghrib. Pastu Hubby dah bising ajak balik coz maghrib... Ikut hati memang x puas berposing & jadi model untuk Dear tp nak tak nak kena balik sebab dah senja kan... ~
~ tengoklah tu, sunset dah mule nak melabuhkan tirainye... ahakss!! ayat novel pulak... huhu ~
Lepas Iza habis exam nnt Iza nak ajak Hubby g jalan2 la... Cuti2 Malaysia.... Beshnyeee... Pastu nak jadi model lagi untuk Hubby tersayang... :)
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. bertahun2 dok putrajaya nie...tak terfikir pun nak ambik gambar cam nie...pas nie, harus la jue berposing sakan ala2 'semalam ku di putrajaya'...hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. :: kahkahkah!!!
    :: harus lah Jue!!
    :: Iza sokong Jue 101% eh..
    :: :p
    :: kuikui..
    :: cantik je sbnrnye keindahan di putrajaya ni..
    :: kte je yg busy kekonon
    :: hehe

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails