click this to be awesome person

Friday, 7 November 2008

:: Roti Boom Lagi? ::

Wah! Dah dua hari ni Iza & Effa asyik menjamu benda alah ni : roti boom... Tp pagi ni x plan pun nak breakfast same ngan dak Effa ni, just pas je punch in kad terus ajak die mamam roti boom. Ape lagi, mcm biase mesti kena makan cicah ngan kuah kari kaki ayam ni... Tu lagi syiokkkkkk!!! :p ngeh!!ngeh!! lunch nnt kteorg nak mamam kat umah pegawai plak sebab ade majlis sket... Hah tp bukan semua roti boom ni Iza makan tau, kteorg bahagi sorang satu setengah sorang.. hehe.. :p Beshnye kalau dapat mamam hari2 kan??? Boleh la menggemukkan badan Iza yang x pernah gemuk ni... Tensii tul.. Sape ade pengalaman untuk gemukkan badan dan menjadi? Bagi sket kat Iza... Huhu
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. jue suka roti boom...arghh lapar sudah!!!

    ReplyDelete
  2. :: hahaha
    :: same le ngan kite!!
    :: wahh!!
    :: ramai jugak peminat roti boom rupenye eh?
    :: tp pg td nak mamam roti boom..
    :: unfortunately kedai tu tutup..
    :: uwaa!!
    :: x memasal Iza n kawan iza mamam magi goreng pulak..
    :: huhu


    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails