click this to be awesome person

Wednesday, 19 November 2008

:: Mencuba Bakat : Adobe Photoshop ::

Semalam Iza mcm free sket tau, pastu saje la tangan ni gatal2 menggodek adobe dalam pc Iza ni. Pastu try le mengedit2 picture2 yang sedia ade tu... PAstu kat bawah ni le hasilnya. X la bagus sgt tp sekdar mencuba je. Iza sebenarnye mcm minat jugak dgn dunia photographer ni tau. Ingat klu ade duit nnt nak beli camera yang besh2 & canggih2 tu. Pastu belajar skill snap pix org. :)
~ jejaka tiga org ni bukan sape2 pun... kawan2 Iza jugak... :) saje je Iza mengaplikasikan adobe tu dekat pix diorang ni. Dah gambar ni ade dalam camera Iza kan... Pastu memang diorang ni suke posing jugak pun mcm Iza... Yoyo je... Ahakkss!!! ~
~ actually ni pix mase kteorg pegi wedding budak IIM kat Sungai Buluh... Pengantin lelaki tu kawan kepada kteorg, wife die pun kawan jugak tp keje kat JPM ~
~ yang ni pulak disnap oleh brother Fuad... Iza ingat die acah2 je... Rupenye die snap betul2... Pastu Iza tengok pix ni mcm cantik pulak... Saje je la edit2 ni ... Pasni nak mempermantapkan lagi skill mengedit... :) ~
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails