click this to be awesome person

Thursday, 6 November 2008

:: Mcm Bas Sekolah ::

Kes smlm yang sengal... Pix di atas bukan lah tujuan untuk mempromosi dak Effa ni ye... Cume Iza nak cte ttg hal semalam... Semalam kteorg x OT pun sbb rase mcm x larat & malas2 gitu so decide balik cam biasa, Iza pun tunggu le Effa balik sebab die WP2 kan... Tunggu le 1/2 jam, pastu terus menapak tunggu bas cam biasa... Nasib baik x lame sgt mase tunggu bas tu...Tapi yang x menahan tu, kteorg pelik apsal ramai sgt bebudak sekolah kat dlm bas ni??? Dah rase mcm naik bas sekolah dah le... Pastu riuh dah mcm dekat dalam reban ayam kalah bising kat pasar... Iza n Effa dah mule pening pale dah sebab terlalu noisy... Pastu try tanye adek2 ni dari mane nak ke mana... Diorg jawab cikgu bawak jalan2 kat Alamanda... Mak aii!! Sabar je la, lawatan ke Alamanda naik bas awam Nadi Putra... Ni ke lawatan sambil belajar? Klu g KLCC tu leh consider lagi la sebab ade Petrosains... Ni Alamanda... Ape yang ade adek2 oii.. Cikgu die pun leh tahan jugak... Huhu... Lepas je kteorg tekan buzzer tu & turun, leh lak diorg lambai reramai kat kteorg siap ckp "bye!!" serentak satu bas tu.... Adoyaiii!!! kteorg pulak yang kena buli...hampeh tul!
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails