Friday, 7 November 2008

:: Majlis Kesyukuran : Lambaian Ka'abah ::

Hari ni kami semua : staff Pejabat Pendaftar Pertubuhan Belia dapat jemputan menghadiri majlis kesyukuran dari seorang pegawai kerana beliau akan menunaikan ibadah fardhu haji pada 12 November ni... So kami reramai lebey kurang satu ofis pun pergi le dengan konvoi 3 buah kereta... Jom follow cte ni sampai habis... :) Paling mengujakan Iza : kediaman keluarga Puan Rashidah sungguh mendamaikan kerana banyak nye landskap kat sekeliling rumah beliau... :)

~sesampainye kami di basement KBS kenalah posing dulu kan... dari belakang : Ina; Aida; Sha; Iza: Farah: Hajar~

~di dalam MyVi SE baru Kak Hajar : senyap2 je tukor kete erk?? Bagus2, rezeki murah tu... Hihi! Iza tersepit di tengah-tengah mereka~

~konvoi kami pun bermula : tapi mula2 kteorg kena tinggal dgn myvi & fortuner pastu ape lagi suruh Kak Hajar pecut la!! hehe~

~setelah berpusing2 mencari rumah pegawai tu akhirnya kami sampai jugak di seksyen 3 Bandar Baru Bangi ni : haruslah posing2 sket...posing dengan myvi baru Kak Hajar wlu pun terlindung dalam pix ni~
~rombongan Cik Timah dari Putrajaya... wakakaka! macam dah nak pegi merisik & meminang anak orang dah rasenye...huhu~

~sebelum tuan rumah jemput masuk : kiteorg sempoi pose lentok2 kat depan pagar umah die...kena buat muke selambe baru dapat posing! like this pix : nice colours combination~

~rombongan lelaki pulak : alamak bos Iza pun ikut ke? Hehehe! Ooo...bagus jugak bos Iza ikut sebab die yang baca doa untuk majlis kesyukuran ni : mudah2an Cik Shidah dapat beribadah dengan sempurna & tenang...ramai yang kirim doa kat die~

~hah korang! pe lagi, doa dah abis dah... pegi le serbu makanan kat luar tu! huhu! ade ikan pari bakar lagi seyh!!~

~lepas je makan macam2 kteorg try le mesin pengurut kaki osim ni : mak aii!!! tersepit kaki Iza le...dah le kaki Iza x banyak isi...tp besh wooo... ilang semua rase kesakitan~

~yang tengah2 tu wearing tudung color hitam tu le Cik Shidah : bakal bergelar Hajjah x lama lagi... Mudah2an semuanya berjalan lancar sepanjang beliau di sana~

~ni Iza tak tau le sape : x kira umah orang pun memang die ni akan posing ikut suke hati die! hahaha... that's me! i love to posing2 make it as my collection~

~actually banyak lagi landskap kat rumah ni tp kesuntukan mase kan sebab time office hour lagi pun rest bp jam aje kan... Kang org terpaksa tunjuk jalan kat gate pulak sebab rumah mereka dijadikan lokasi penggambaran oleh Iza & Effa~



Okies la korang, tu je cte Iza yang x bp nak besh tu tp besh bagi Iza sebab dapat makan ikan pari bakar... Selain tu dpt mengeratkan lagi silaturahim antara kami rakan2 sepejabat


^izzah_nhkm^


2 comments:

  1. cntek2 je sume
    hehehe
    perempuan melayu terakhir sungguh!

    akak hi!
    wanna wish gud nite..
    have a nice dream :)

    ReplyDelete
  2. :: halooo my sweet zaza..
    :: hehe
    :: cantek ke?
    :: hehe
    :: btw, gud morning..
    :: ngeh!!Ngeh!!
    :: :p

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails