click this to be awesome person

Thursday, 20 November 2008

:: Karaoke La! ::

Semalam sebenarnye mcm malas2 nak keje tau coz out of mood & badan x bp sehat la... Then bos pulak xde... Wahh!! Terasa amannya dunia ni.... Then before lunch tu, Effa cal ext. Iza ckp Abg Jeps msg tanye pasal Iza. Iza terkejut lah jugak, then baru Iza teringat yg Iza off hp, no wonder le klu die call or text Iza x dpt kan... Huhu... Rupe2nye die ade kat Putrajaya, that time die kat P10 (rumah Presiden IIM)... Die ajak Iza & Effa kuar lunch time g Alamanda. Kebetulan die nak pegi bayar bil telefon kat maxis...
~ So smntara tunggu Abg Jeps kami Q membayar bil, kteorg pun jengok2 la kedai camera kat sebelah ni. Iza terpesona la dgn cammy ni. Ni the latest nye dr sony... Huhu... Pandang sekali mcm camera dak Effa tp pandang dua kali bukan la... :p **tp dari beli yang ni baik Iza beli camera yang Iza idam2kan selama ni**~
~ Then smlm after settle bayar bil tu, pegi teman Effa cari barang kat Guardian & Watson... Pastu terus je pegi ke arah luar ni. Mcm dah faham2 je yang kteorg bertiga nak "melalak"...Hahaha... Sebelum tu kena pose dulu kan Effa...~
~Alamak! Ternampak pulak paper bag opish Iza ni le... Huhu... Tp nasib baik x clear sgt...~
~ Time ni Iza tgh nyanyi tau, tp posing nye pasal sanggup cover tu! Huhuhu... Effa tengah cari lagu "Sangsi Asmara" ~
~ Muke Effa yang natural beauty kan? Hehe... Muke budak baik je... Iza pulak jadi budak "noty" sekejap... Protes dgn diri sendiri sebenarnye... Tension la... Asyik x sehat je... **fizikal & mental pulak tu** ~
~ Hahahaha!! Effa marah betul pasal pix ni coz x nampak muke die... Abg Jeps la tak reti snap le... :p Nasib baik le Abg Jeps payung karaoke... Hehehe... Mekaseh bro kerana melayan karenah adik-adikmu ini ~
~ Sampai bersilang2 tangan Iza & Effa sebab Iza buat self timer 10sec je... Pastu cepat2 lari kat diorang... Harus la menempel kan diri kat situ... Then dah habis nyanyi pegi cari makanan yang boleh dikudap2 sket. Lapar pulak... Tp semalam makan roti boy je la... Then sampai opis je rase pening pale bagai nak pitam... Dah blur2 dah pale... Sah gara2 tak makan... Then smlm bile balik umah pun still rase... Ingat pas mandi lega la... Tp same gak... Huhu... Padan muke aku... Huhu
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. tgk iza karaoke...baru jue sedar, dah lama tak gi karaoke...gian sgt nak melalak nie...hahaha!!! but what to do...darling hubby seems so bz rite now...:(

    ReplyDelete
  2. :: la yeke?
    :: same la dgn iza this time..
    :: too bz..
    :: so iza sometimes rase down pulak..
    :: pastu lepas die terangkan keadaan sbnr terus rase up balik
    :: up2 the way..
    :: hehe
    :: iza lebey kurg Jue, x leh rase terabai le..
    :: :p

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails