Thursday, 6 November 2008

:: Jom Sarap!!! ::

Kisah pagi2 ni pasal nak sarapan sesama : Effa & Iza... Td mase Iza ngah siap2 nak g keje Effa dtg bilik Iza ckp "Za, ari ni kte brekfast same jom" Iza tanye die balik "Fa x puasa ke?" Die kate die tak larat & teringin nak makan roti canai kat Wisma Sumber... Iza pun okies la... So lepas je sampai opish td, punch in kul 7.04 pagi terus je g menapak ke Wisma Sumber...X jauh pun depan opish Iza je...
~hehe! Ade sesape yang allergy makan kaki ayam tak?? hah, klu nak tahu dak Effa skrg die ketagih makan kaki ayam... Dulu die tak syuke & geli tau, tp bile die tengok Iza selalu makan hingga menjilat jari kaki, kaki ayam lah bukan kaki sendiri... Terus die pun try & skrg dah jadi favourite die jugak..wakakaka! kteorg makan roti boom dgn kari kaki ayam ni tadi~~
~pastu time nak otw balik ke opish lalu la kat mini landskap ni, pe lagi terus bawak kuar camera & suruh Effa pose... tengok la die dah macam model pulak...huhu!!~
~pix Iza pun harus lah ade... Ari ni hari Khamis kan? So kena wearing the batik tp Iza pakai baju batik yang biase2 aje...Tp ntah betul ke batik tu? Hantam saje lah labu... Asal nampak mcm batik, ye lah tu~
Then mase otw nak melintas jalan tu, Iza leh mcm nak tergelincir tau... Nasib baik sempat paut Effa klu x memang mcm nangka busuk jatuh... Iza pun x sure ape yang menyebabkan Iza hampir tergelincir, Effa ckp maybe material tapak kasut Iza tu bukan diperbuat dari getah... So mcm licin la bile jalan atas material ala2 simen + batu ni... Ntah... Layan je la... Tp lepas tu jantung Iza terus berdegup kencang seyhh~~!! huhu... Nasib baik xde mamat hensem lalu kat situ klu x jatuh saham.. Ahakss!!
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. hi iza.. thanks for inviting me to be your blog reader!.. lawa jer blog.. me x reti nak cantik2kan blog..buta IT sket.hehehe..

    ReplyDelete
  2. :: u're most welcome kak filla..
    :: ala..
    :: blog akak okies le..
    :: yang penting isi blog tu..
    :: kak filla nye blog entry sume menarik giler tau!!
    :: ilang tension Iza ble bcb blog kak filla..
    :: nak2 pasal acih si chumeel cilik tu..
    :: :P

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails