click this to be awesome person

Tuesday, 4 November 2008

:: Berlibur : Housemate ::

Yuhuu!!! Wahh!! Iza tengah excited sgt2 ni... X sbr2 nak cte pasal hal malam td... Actually smlm Iza balik lambat tau : buat OT sket ngan dak Efa... Then kuar opish lebey kurang kul 7pm la kan, tp dekat stgh jam menunggu bas x sampai2... Ale2 Iza pun try le menelefon besh buddy Iza, niat nak tanye die kat mane... Tp bile Iza ngadu ckp tunggu bas lame, then die suruh Iza & Efa tunggu die dtg jemput... Hahaha!! Jahat tak Iza? Dahla besh buddy Iza tu tengah keje, tp nasib baik die free sket la that time... Nak call Hubby Iza takut kacau die plak...

~boleh plak ckp mcm tu? nyusahkan insan lain xpe erk? huhu~

Then mase tempoh menunggu kehadiran besh buddy Iza tu, housemate kteorang : Kak La call tanye kteorg kat mane... Then pas borak2 bagai, Effa ckp Kak La nak belanja kteorg burger king! Wah!!!! Meriahnye hidup!! Effa pulak puasa smlm, die buke pun hanya dengan sebiji gula2... Cian die... So kteorg pk le nak pegi burger king area mane, pk punye pk kteorg decide g kat area damansara : IKEA... Lagi pun leh jenjalan tengok barang2 kat sane... burger king kat situ on 24h...

~ aksi "jobo" Iza & dak Effa, kunun2 candid le.. :p~

hah... ni le Kak La yang baik hati lagi bijaksana yang membelanjakan duitnye untuk adek2 die yg banyak songeh ni!!! Huhuhu...

~ Kat escalator pun jadi la berposing~

Iza syuke pix diorang yang ini... Nampak natural & sempoi je... Hihi2...

~sebenarnye banyak je lagi pix2 kiteorg, dah le smlm bawak dua camera : Iza nye & effa nye... Harus le kami bergambar sakan kan... Tp xpe, kte simpan je pix2 tu untuk kenangan kami bertiga~

Sebaik sampainya kami di burger king! Alamak! Dak Effa ni saje2 inter-frame or x sengaja? Hihi... Ke Iza yang saje2 masukkan die ke dalam frame ni... Layanzzzz~~!!
Hampeh tul... Posing bagai nak rak tp mate leh pandang ke lain plak... Aduyaii!!!
~Iza ngah mamam onion rings & Kak La mamam fries biase2 je.. Huhu~

Cerianye pix ini... Syuke2!!! Tp perasan tak sume kepala senget & condong beberapa darjah... Hahaha!!! Itu le kami...

~Mrs. Ross : Mrs. Lasution : Mrs. Fendi~

Perjalanan pulang dari damansara ke putrajaya... Huhu... Dak effa dah mule pening pale sebab makan lambat... Huhu... Okies... See you when i see you in my next blog entry yeah!

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails