Wednesday, 5 November 2008

:: I've Been Tagged ::

Iza di "tagged" oleh http://zahidah87.blogspot.com/ huhu... Dah sekian lame Iza x ditagged, rasenye ni kali ketiga kot... Btw Zaza, thanks a lot eh... :) Sbnrnye Iza x sure nak cte pasal ape ni... Jom la kite layan je erk beberapa soalan & jawapan yang terlintas tentang diri Iza... :p
1. Anda rasa anda seorang yang manja?
~let me think first, Iza x rase pun diri Iza ni manja sebab selalu klu nak bermanja2 sket dgn sesiapa le mesti kena bahan balik & sure ayat yang kuar dr mulut mereka : ngada-ngada lah die ni! huhu ;p~
2. Sejauh mana sikap kematangan dalam diri anda?
~matang??? hahaha!! kena gelak dulu sebab Iza selalu kena sound dgn Hubby sebab Iza ni x matang lah... Tp die ckp tu pun kadang2 perangai budak2 yang memeningkan kepala die nak melayan... So... Tu x bp nak matang kan??? Kui3..
3. Agak2 anda akan mengakhiri zaman bujang?
~hah? ntahla... sukar untuk ditafsirkan sebab Iza bukan bujang... Kalau korang nak tahu pegi lah tanya "bujang" sendiri... hahahaha!!! :p
4. Berapa lama anda perlukan untuk serasi dengan pasangan anda?

~pasangan? pasangan ape? pasangan semasa buat assignment ke? pasangan main badminton ke? pasangan berkaraoke ke? tolong bagi soalan yang jelas boleh tak? hishhh...

5. Apa pendapat anda tentang pasangan anda sekarang?

~hishh!!! x faham bahasa ke ape ni? td kan dah tanye pasangan mane? klu tak tau cm ner nak bagi tahu pendapat... dah..dah... soalan lain...

6. Umur anda ketika menyewa beli kenderaan hasil titik peluh anda sendiri?

~umur? ehm.. rasenya seawal 21 tahun kot... Tp x delah berpeluh mane pun sebab keje dalam air cond kan? Kete tu pun tak habis bayar lagi... bila ntah nak habis ntah...

7. Lelaki idaman yang selalu anda impikan?

~ni susah sket... sebab Cik Iza ni jenis yang selamba aje... Kdg2 buat something tu Iza jarang pk dulu la, sebab as long as Iza boleh enjoy & have fun dgn benda tu Iza akan main redah je... Senang cte la, org tu mampu faham sebenar2nya ttg diri Iza... Beres...

8. Berapa kali anda jatuh cinta sepanjang kehidupan anda?

~jatuh cinta lagi...lagi lagi ku jatuh cinta... haha... ntah la... kdg2 x jatuh cinta pun tp rase2 je mcm dah serius... huhu... pape je la... selebihnya... no komen...

9. Apa yang akan anda lakukan andai pasangan hidup anda berlaku curang?

~hah... soalan ni boleh jawab sebab tentang pasangan hidup... x mcm soalan td, terlalu umum... Ape erk? Ntahla...pengalaman lepas yang Iza ingat Iza leave it mcm tu je... Tp tu pun setelah pihak tu mengakui kesalahan dan mengesahkan kesahihan kecurangan tu la...kalau setakat kawan tu okies lagi kot...for me, if die dah x leh go on ngan kite...lebih baik solo aje... :p mane tahu boleh dpt lebih baik dari die... hahaha!

10. Anda sudah bersedia untuk melangkah ke alam perkahwinan?

~klu setakat melangkah tu boleh la, tp klu nak suruh berjalan & berlari tu rasenye tak kot.... korang faham ke ape yang Iza merepek ni? huhu~

> okies seterusnya Iza akan tagged blogger2 yang kat bawah ni <

:: http://busyuklovesayang.blogspot.com/ ::

:: http://sebaliktabirkehidupan.blogspot.com/::

hope mereka dapat le menceritakan ape2 sahaja berkenaan kehidupan atau pun tentang diri mereka... :)

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails