click this to be awesome person

Thursday, 27 November 2008

:: The Busy Ampang ::

Banyaknye benda yg Iza nak story ni... Tp mase pulak mencemburui Iza... Hishh... Semalam Iza dapat call dr Effa, die ckp uncle die warded kat Hospital Pakar Ampang Puteri... So die ajak Iza untuk teman die memandangkan die kureng mahir selok belok kat situ... Actually memang le Ampang Puteri nampak dr tepi jalan highway MRR2 tu tp for people yg jarang ke area2 tu sure susah nak jumpe belok ke Ampang Puteri ni... So Iza pun teman lah, kteorg gerak dari opish dalam kul 12.30 tghari smlm... Ingat nak elak jammed & sampai awal, tp same jugak... Nak2 kawasan Ampang ni memang tempat yg sibuk...
~ finally sampai jugak akhirnye, tp masalah utama skrg adalah parking... haruslah mahal kan parking kat cni sejam rm2.50 dah le x berbumbung, ale2 Effa pusing2 masuk pekan Ampang tu & parking kat basement Ampang Point... Same jugak le harganye... Cume parking berbumbung... Dah kteorg terpaksa menapak untuk masuk ke Ampang Puteri ni... Dah le panas giler babas smlm... Pastu keadaan jalan kat situ TERlalu busy nyeeee!!! kepala kteorg dah pening dah...~
~ sesampainye di wad 404 ni, org yg hendak diziarah xde pulak.. haha... kelakar betul la... dah le masuk dalam wad ni boleh tahan adventurenye... dah mcm masuk rumah sesat... klu sesat kat hospital ni boleh nangis woo... nak2 sesat malam2... huhu... Effa sedang menanti uncle nye... ~
~ memandangkan kerusi untuk pelawat cume ade satu, so Iza pun terpaksa le berdiri... huhu... jenuh jugakkk... rase mcm nak baring je kat katil kosong belakang tu... tp nnt takut kena badi sakit pulak, x memasal pulak sakit nnt... cukuplah dulu warded Hospital Pusrawi gara2 demam denggi... ~
~ settle je semua, terus nak chow balik opish balik... pk nak terus balik umah tp alang2 tu masuk le kejap tunjuk muke kat opish... huhu... Iza rase skrg lebih tenang la duk kat Putrajaya berbanding area KL ni... sedangkan kat Ampang ni je dah x boleh blah sibuknye... apatah lagi kat tgh2 pusat bandar KL tu... boleh dpt penyakit high blood pressure nnt... huhu ~
stay tuned tau korang, pasni nak update pasal g tengok wayang lagi... tp this time dgn opishmate reramai... jom!!!
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails