Monday, 10 November 2008

:: Bengang! ::

Hishh korang, Iza ngah tensi sebenarnye ni... Ade lah bengang dgn sorang pegawai Iza kat opish tu... Perasan bagus betul lah... Mcm ni kisahnye, pg tadi Iza ade "morning prayer" dgn Boss Iza : khas untk kakitangan cawangan Iza je la... The boss Iza mintak Iza arrange kan order makan & minum untuk satu perbincangan dgn persatuan belia esok... So Iza pun take note lah dgn benda alah tu... Then td Iza pegi turun kafe sebab nak order menu untuk esok, okiesla semua berjalan lancar : boleh plak tauke kedai makan tender baru tu name die same dgn name Hubby Iza... Sabar je la... Then dah settle sume Iza pun naik la atas tingkat 4 : opish Effa kan diikuti oleh salah sorang pekerja kafe tu sebab nak recognize bilik mesyuarat. Dah settle je sume, tbe ade sorang pegawai ni sound Iza ckp yang pasal makan & minum untuk meeting esok pagi dah ade org yang handle & order pun. Setahu Iza boss Iza ckp die baru je nak buat perbincangan tu, mcm mane pulak boleh pegawai tu ckp dah ade org yang handle... Pelik2... Pastu die ala2 sound Iza ckp, pegi lah tanya "....." dulu nnt susah plak... Iza ckp la balik yang Iza terima direct instruction dr boss Iza pastu die pun mcm nak menang. Iza malas nak lawan so Iza pegi la jumpe "...." ni kan, dah tanye2 sume baru lah clear yang sebenarnye ade 2 meeting esok pagi, dan dua2 dgn persatuan belia cume bezanya satu formal & satu x formal... Lega la... Pastu untuk sedapkan hati Iza, Iza call boss Iza bagi tahu semuanya : boss Iza jawab "sabar je la... salah faham lah tu" Nasib baik boss Iza mcm back up2 Iza... Hishh... Hanginnn betul lah dgn pegawai tu!!!! Memang x boley blah.... Menci betul lahh!!!! Mcm saje nak cari salah Iza depan org ramai... Hishh!!!!
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. sabar...sabar...sabar jer la...:)

    ReplyDelete
  2. :: huhu
    :: nasib baik la Jue sabar kan..
    :: hehe

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails