Wednesday, 5 November 2008

:: Balik Lambat ::

Kes semalam yang gile... Lately ni kteorang : Iza, Effa, Aida rajin membuat OT ni dek kerana 2nd boss Iza dah bising... Hahaha! Kteorg pun layan je la buat OT tau... Tp smlm mcm penat jerk...Buhsan pun ade...Last2 sekali lapar... Pastu je saat menunggu bas kat tempat biase tu, tbe2 je kteorg rase nak pegi pasar tani kat presint 2 tu... niat hati nak makan sebab dah lapar tahap dewa19 dah...tunggu bas memang hampeh je...so, buat keje gile redah jalan kaki tiga2 org dalam keadaan yang selebet & dibasahi hujan yang turun ala2 romantika...Bajet esok demam la so reason leh MC, tp ari ni dtg keje sehat walafiat..Adoyaii...Xpe2... syukur alhamdulillah masih sehat...
~sebaik sampainya kat gerai mutiara char kuey teow kat pasar tani : gambar agak kabur sebab dikelilingi oleh asap2 masakan kat situ~
~sementara tunggu char kuey teow siap, kite posing2 dulu wlu pun dalam asap~
~time ni Kak La call sebab nak pesan makanan : die bg tahu frigde baru dah sampai...yueyyy!!!beshnye ade fridge, mcm jakun plak~
~lepas je dah kenyang & baru terasa sakit2 kaki & satu badan sume kiteorg pun berjalan lah lagi untuk tunggu bas kat depan MOF tu : muke buhsan tunggu bas sebab klu malam2 ni bas x banyak sebab time diorang rest~
~bile buhsan melanda : inilah hasinye... haha... Iza ngajar dak Effa jadi photographer berkaliber dgn snap pix dari angle yang x leh blah...kunun lawa la... memang lawa pun sebab nampak pokok tu rimbun jerk~
~dak Effa yang dah pun buhsan menunggu bas : giler seh lame sgt...dekat sejam tunggu bas...aiii...pe la malang nasib kteorg malam tadi...dah terniat nak jalan kaki ni~
~ntah ape ke benda la yang Iza buat time ni sampai effa sempat snap... Haha... : hey korang! jom cepat kite menapak ke presint 9~
Sampai umah penat giler mcm nak mati jerk... Pastu x hengat dah buat ape sebab dah penat... Bangun2 esok dah pagi
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails