Friday, 31 October 2008

:: Rindu Bertandang ::

Wah! Dalam sibuk2 dgn keje kat opis tu Iza sempat jugak melepaskan tension ngan edit pix2 guna satu web ni http://www.photofunia.com/. Besh jugak le, mcm2 leh buat... Just upload je pix yang kite nak & select type pix tu mcm mane... Iza nak explain pun x reti le pulak... Pe kate korang g kat website tu sendiri & follow the instruction eh? :)
~wakaka... antara pix2 yang iza upload dlm website tu... mcm poyo's sket je... :p ~
~ ni pix time iza tunang ari tu... ~

~ wah!! iza syuke le pix ni dgn background ni... He3...~
~ uikss?? terselit jua pix beshfriend Iza yang sorang ni... :) saje je syuke2... ngeh3!!~
Actually banyak benda Iza nak cite dalam blog ni tau... Tp kena tgu mase yang betul2 sesuai le... Insya'Allah jika berkesempatan & umur panjang, Iza akan cube kembalikan balik blog Iza seperti dulu... :)
^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails