click this to be awesome person

Thursday, 23 October 2008

:: Hati Berbisik ::

Salam semua, first of all Iza nak mohon ampun le kepada sesiapa saje yang pernah visit blog Iza yang sebelum ni... Iza terpaksa delete blog Iza yang hannahdarwisyah tu atas sebab2 peribadi. Memang sakit hati & susah sgt Iza nak delete tp dek kerana demi menjaga hubungan & menyelamatkan hubungan Iza & tunang... Iza terpaksa akur... Bukannya Hubby Iza x bagi Iza blogging2 ni tp ade unsur luar yang cube memporak-perandakan kami dgn menggunakan benda2 yang dilaknat di sisi-Nya... Wallahu'alam... Moga orang yang berniat nak buat benda2 tak baik pada Iza & Hubby, segeralah bertaubat. Iza x ganggu pun hidup sesiapa, Iza sekadar cube menikmati & bersyukur dgn rahmat yang dikurniakan dalam kehidupan Iza... Selepas ni Iza terpaksa private blog Iza yang kedua ini & certain2 people je yang boleh visit... Hmm... Sekian sahaja sedikit luahan hati dari Iza...

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails