click this to be awesome person

Friday, 31 October 2008

:: Menci Betul ::

Yuhuu korang... Iza menci tul lah bulan ni... Iza sebenarnye telah dibebani oleh beban kerja yang teramat sgt! Wah!!! Siyes... Fail kat atas meja bukan main lagi berlambak-lambak untuk disettlekan... Pastu lately ni asyik x sehat je memanjang... sakit2 badan Iza dibuatnye... Teringin sgt nak make-up blog Iza yang baru ni menjadi blog yg sebelumnya... Tp masih belum berkesempatan le... Xpe2... Iza kena banyak2 sabar, x boley tergopoh-gapah... Lagi pun Iza kena fokus kat study jugak sebab final lagi beberapa minggu je ni... Wish me best of luck eh korang! :) Nnt Iza free Iza type lagi k...
^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. :: okies!!
    :: thanks a lot yeah zaza
    :: :)

    ^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails